testpartner mosjoen

Testpartner AS satser på fast ansatte

Foto: Petro Arctic

- På den måten signaliserer vi at vi tror på vekst i markedet sier Robert Myrvang, gründer og daglig leder i det Mosjøenbaserte selskapet Testparter AS til Petro Arctic.

Myrvang pendler daglig fra Mosjøen til lokalisasjonen Aker Solutions i Sandnessjøen, der firmaet har sin daglige base. Det er der de jobber ut fra.

Når Petro Arctic er på besøk, møter vi Lars Tverå og Daniel Sviggum i full sving i det lille kalibreringsrommet. Der er de igang med kalibrering av ultralydutstyret sitt, før de skal ut i felt for å kontrollere sveiser på Johan Castberg Subsea-templatene. 

- Disse to har svært lang erfaring i faget, og er spesielt godt egnet en slik produksjon da det krever en del kunnskaper og spesiell kompetanse for å arbeide på et slikt prosjekt som dette, forklarer Robert Myrvang, og fortsetter: - Vi har stort sett ansatte bosatt på Helgeland, men vi knytter stadig til oss nye medarbeidere for å nå ut til et bredere marked. Vi ønsker å jobbe mot det som skjer i nord fremover, og har nettopp ansatt en person som er bosatt i Ballangen, sier Myrvang.

Testpartner startet opp med to ansatte i 2015. Nå er de sju ansatte og søker etter enda flere. Deres viktigste oppdragsgivere er innen olje – og gass, samt maritim virksomhet, prosessindustri og kraftindustri, inkludert vindkraft og Gear inspeksjon.

- Vi er nå det største og best etablerte inspeksjonsselskapet i Nordland, med bredest kompetansespekter og sertifisert fagpersonell med lang erfaring i inspeksjonsbransjen, sier en meget fornøyd daglig leder.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter