kanselert opning aasta

Offisiell åpning kansellert

Områdedirektør Siri Espedal Kindem fra Equinor (f.v.), Arne Sigve Nylund fra Equinor, produksjonsdirektør for Aasta Hansteen Erik kirkemo, olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg og resten av gruppen som skal ut til Aasta Hansteen i anledning plattformens offisielle åpning fredag måtte vente på bedre vindforhold.  Foto: Simon Aldra

Planen var opprinnelig at olje- og energiminister Kjell-Børge Freiberg (Frp), representanter for Equinor, deres partnere og pressekorpset skulle reise ut til Aasta Hansteen klokken 8 fredag for å gjennomføre offisiell åpning av plattformen, melder Brønnøysunds Avis.

Gledet seg til åpning

Dette ble utsatt til klokken 9 på grunn av vindretningen ved plattformen som skapte problemer for landingen. Statsråd Freiberg ser frem til åpningen.

- Det er en flott dag å få markere åpningen, som er en milepæl. Det er en viktig dag, 8. mars markerer kvinnedagen. Aasta Hansteen var en pioner. Hun gikk fremfor og viste vei. Hun er et godt symbol for plattformen, som er et stykke fantastisk ingeniørkunst. Vi har aldri bygd ut på så dypt vann, sier han.

- Dessverre er det ikke flyforhold på Aasta i dag. Derfor kansellerer vi turen ut i dag. Vi hadde greie værmeldinger, men det varierer om de stemmer. Vi kommer tilbake til offisiell åpning sier Erik Gustav Kirkemo.

Direktør for region nord i Equinor sier:
- Vi hadde planer om en offentlig åpning i Sandnessjøen, men hotellet gikk konkurs. Vi hører hotellet er kjøpt nå, så alle monner drar, sier Siri Espedal Kindem

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter