follawork35

Nybygg levert Nova Sea AS 

Foto: Folla Maritime Service AS

Nova Sea AS fikk nylig overlevert en ny FollaWork 35 med navnet MS/Tennholmen. Overleveringen skjedde i Brønnøysund og fartøyet skal betjene lokalitetene ved øya Bolga i Meløy kommune.

FollaWork 35 er et godt utrustet en-skrogs oppdrettsfartøy med optimal kombinasjon av gode sjøegenskaper og god dekksplass. Dette er det ellevte fartøyet Folla Maritime Service AS (FMS) har produsert av denne modellen. Fartøyet er verftets bygg nummer 73, skriver selskapet i en melding.

Nova Sea AS har i tillegg et fartøy av samme type under bygging hos FMS, som skal overleveres under båtmessa i Sandnessjøen i mai. Dette fartøyet har bygg nummer 75.

– Vi vil takke Nova Sea for oppdraget og et godt samarbeid i byggeprosessen. Tidligere har Nova Sea kjøpt katamaraner av FMS, og vi setter veldig pris på at vi nå ble valgt som leverandør av en-skrogs lokalitetsbåter, sier markedssjef i FMS, Greger Samuelsen.

– Vi synes sluttproduktet ser meget bra ut. Mange smarte detaljer som Folla Maritime er alene om. Tidsplanen er holdt, og FMS står virkelig på for at vi som kunde skal være fornøyde. Noe vi også er så langt, sier Nova Sea’s Produksjonsleder sjø, Odd Stensland.

Folla Maritime Service AS bygger fartøy i aluminium, og utfører service, reparasjoner, ombygging og oppgraderinger. Neste FollaWork 35 som er under produksjon er ledig for kunde i slutten av september

Fra verftet Flatanger i Nord-Trøndelag har selskapet levert arbeidsbåter og hurtiggående fartøy til oppdrettsnæringa og andre aktører siden 1994. FMS var først ute med katamaraner som servicefartøy, og disse er i daglig bruk ved svært mange oppdrettsanlegg langs hele kysten.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter