Ketil Rykhus sinkabergHansen

Fra Sjømat Norge til SinkabergHansen

Ketil Rykhus (56) er ansatt som samfunnskontakt i SinkabergHansen. Han kommer fra stillingen som fagsjef miljø og helse i Sjømat Norge. 

– Vi er svært fornøyde med at Ketil Rykhus har takket ja til denne nyopprettede stillingen. SinkabergHansen er i vekst, og ser behovet for å styrke eget fagmiljø og kompetanse. Vi vil gjennom en slik funksjon kunne ivareta dialogen mot ulike fagmiljøer og interesseorganisasjoner på en god måte, sier konsernsjef Svein-Gustav Sinkaberg.

Rykhus er utdannet veterinær og har siden 2009 vært tilknyttet Sjømat Norge. Han har hatt særlig ansvar for regelverksforvaltning og -utvikling på områdene fiskehelse og fiskevelferd, men har også hatt andre oppgaver relatert til sjømatproduksjonen. Han har spesielt arbeidet opp mot myndighetene og andre organisasjoner, både nasjonalt og internasjonalt.

- Etter til sammen ti år i Sjømat Norge har jeg fått jobbe med mange i og rundt havbruksnæringen. Jeg kjenner derfor også SinkabergHansen ganske godt, og vet at det er et selskap som arbeider seriøst og målrettet for en videre bærekraftig produksjon av sjømat, sier Ryhus i en pressemelding. Rykhus tiltrer i sin nye jobb 13. februar 2020.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter