mowi fylke avtale

Garanterer 19 læreplasser

Undertegningen av kontrakten foregikk på scenen under Nordlandskonferansen. Fra venstre Even Flønes Skaren (Mowi), Ørjan Tveiten (Mowi), fylkesrådsleder Tomas Norvoll, Jan Erik Kvingedal (Mowi) og Roger Pettersen (Mowi). Foto: Trond-Erlend Willassen

Oppdrettsselskapet Mowi Nord og Nordland fylkeskommune skrev under Nordlandskonferansen 2020 under en kontrakt som sikrer minst 19 læreplasser innen oppdrettsnæringen i Nordland, melder fylkeskommen.

Regiondirektør Ørjan Tveiten i Mowi Nord var ikke i tvil om at de ville bli Læreplassgarantist.

- Vi er veldig glad for at Nordland fylkeskommune tar tak i lærlingeordningen gjennom Læreplassgarantien og legger godt til rette. Da er det klart vi skal følge opp og garantere læreplasser, sier Tveiten som føyer til at lærlingordningen er veldig viktig for næringen.

- Oppdrettsnæringen blir stadig mer teknologisk. Vi trenger kloke, unge hoder for å drive næringen og utvikle den videre inn i framtiden, sier han.

Fylkesrådsleder Tomas Norvoll (Ap) er veldig glad for å få oppdrettsgiganten Mowi med som Læreplassgarantist.

- Vi trenger gode samarbeidspartnere i arbeidet med å sikre alle ungdommer i Nordland læreplass gjennom Læreplassgarantien. Når vi i høst starter arbeidet med å legge en fireårsplan for utdannings- og fagstruktur på de videregående skolene i fylket, vil Læreplassgarantistene være de vil lytter til, sier Norvoll.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter