BjornAudunRisoy

Bjørn Audun Risøy går til Momek Group

Foto: Momek Group

Momek Group etablerer investeringsselskap og ansetter Bjørn Audun Risøy som daglig leder, skriver selskapet i en melding.

Momek Group etablerer sammen med Tord Kolstad i Bodø, og flere mindre aktører, et investeringsselskap i Mo i Rana. Målet med etableringen er å skape et miljø med fokus på utvikling og investering i tekonologi- og produktbaserte selskaper. Andre investeringer som ikke naturlig hører til kjernevirksomheten i Momek Group kan også være aktuelt.

Tord Kolstad er en investor med hovedkontor i Bodø, han har hovedsakelig investert i eiendom og har i dag en eiendomsportefølje på ca. 1.5 Mrd.

For Momek blir dette et godt verktøy for å kunne bidra sterkere i utviklings-aktiviteter og forretningsidéer som kommer på siden av kjernevirksomheten til Momek. Vi ser for oss å kunne ta inn ytterligere medinvestorer i de ulike prosjektene vi blir engasjert i, for å sikre gode eierskapsmodeller både finansielt og strategisk. Målet er at satsingen skal bidra til utvikling, flere arbeidsplasser og vekst.

Vi er svært fornøyd med at vi nå får Bjørn Audun Risøy med på laget. Han har vist stor evne til å utvikle både Kunnskapsparken Helgeland og de prosjektene han har vært engasjert i, og vi tror han vil passe godt inn i den utviklingsfokuserte Momek-kulturen, sier konsersjef i Momek Group Wiggo Dalmo.

- I mai starter jeg som daglig leder i et nytt selskap i MOMEK GROUP - en av de mest offensive og fremoverlente industribedriftene i nord, med driftige folk i alle ledd.
Skal samtidig jobbe en del med fantastiske kolleger og viktige prosjekter i Kunnskapsparken Helgeland.
Også i fortsettelsen blir det altså full action og hardt arbeid for å få til utvikling, arbeidsplasser og vekst på Helgeland, sier Risøy i en kommentar til havpuls.no.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter