Foto: Lars Åke Andersen/Troms fylkeskommune

Sigrid Ina Simonsen er ansatt som regionsjef nord i Norsk olje og gass. Simonsen har solid erfaring fra både politikk og oljenæringen.

Sigrid Ina Simonsen har det siste året hatt kommunikasjonsansvar for drift nord i Equinor. Hun har også bred politisk erfaring, og var fra 2017 til 2020 fylkesråd for kultur og næring i Troms fylkeskommune. Hun har også fire års erfaring som reservoaringeniør i Equinor, daværende Statoil.

- Sigrid har en unik kombinasjon av industriell og politisk erfaring. Hennes kombinasjon av politisk innsikt og næringslivsforståelse er unik og det som skal til for å sikre et godt samarbeid mellom næringen og samfunnet i nord, sier Torbjørn Giæver Eriksen, direktør for Næringspolitikk og kommunikasjon i Norsk olje og gass, til eget nettsted.

- Olje- og gassnæringen er landets største næring, og den er viktig for mange lokalsamfunn i Nord-Norge. Etter hvert som flere funn og felt bygges ut og kommer i produksjon vil betydningen av næringen i nord forsterkes. Da er det naturlig med en sterk dialog mellom næringen og landsdelen, og jeg gleder meg til å representere næringens bransjeorganisasjon i den dialogen, sier Simonsen.

- Vi i Petro Arctic ønsker Sigrid velkommen som ny leder for Norsk olje og gass i nord. Petro Arctic har i et godt samarbeid med Norsk olje og gass og ser frem til å utvikle dette  videre med Sigrid i nord, sier direktør Kjell Giæver i en kommentar til eget nettsted.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter