Ståle Indregård har leder Helgeland Invest siden 2011. Foto: Morten Hofstad

Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Ståle Indregård blir investeringsdirektør i Aino Olaisens firma Aino AS.

Etter at Helgeland Invest har fått nye eiere, går Indregård til Olaisens investeringsfirma.

– Norge og verden står foran store utfordringer knyttet til klimakrisen og til en økende global befolkning. Vi skal redusere karbonavtrykket, og må over på andre energikilder. Vi er overbevist om at Nord-Norge med sine naturressurser vil ha en viktig rolle i dette grønne skiftet. I Aino as ønsker vi å bidra til det grønne skiftet basert på bærekraftig utvikling av ressurser her i nord, sier Aino Olaisen i ei pressemelding.

– For å sette strategien ut i livet, trenges gode hoder, og det er med stor glede vi kan offentliggjøre at Ståle Indregård blir med på laget, sier Olaisen, som fra før har Odd Strøm med i daglig drift av firmaet.

Gjelsten overtatt

Helgeland Invest er som kjent kjøpt av Bjørn Rune Gjelsten og hans firma Gjelsten Holding. Gjelsten er representer i Helgeland Invest med sin styreleder Ola T. Gjørtz.

– Vi beklager at Ståle Indregård velger å slutte nå når det skjer så mye spennende på Helgeland og i selskapet. Samtidig har vi forståelse for beslutningen. Aino AS er et spennende selskap, og samtidig slipper han nå et noe omflakkende pendlerliv mellom Fauske og Mo som han har levd med i snart ti år. Vi takker Ståle for hans utrettelige innsats for selskapet, og ønsker han lykke til videre, skriver Gjørtz.

Stanghelle overtar

– Samtidig er vi veldig glad for at Håkon Stanghelle har takket ja til å overta som ny daglig leder i Helgeland Invest. Han er en dyktig og erfaren mann som vil bygge Helgeland Invest videre som et attraktivt investeringsselskap i Helgelandsregionen videre på en utmerket måte», sier styreleder Ola T. Gjørtz i en kommentar.

– Aino AS og Helgeland Invest AS er begge kompetente og ressurssterke miljøer som ser potensiale innen det grønne skiftet. Det historisk gode samarbeidet mellom disse miljøene gjør det naturlig å se på felles investeringsmuligheter fremover, sier Olaisen og Gjørtz i en felles kommentar.

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter