Foto: Folla Maritime Service 

Pressemelding

Nova Sea overtatt fra verftet sin andre Follawork 35 Electric.

Den har fått navnet "El-Vine" og har byggenummer 80 fra Folla Maritime Service og skal stasjoneres på Sør-Arnøy. Båten er 10,65 meter lang og 5 meter bred og har et batterikapasitet på 330KWh.

- Nova Sea har alltid vært opptatt av å drive mest mulig miljøvennlig. Å ta i bruk ny teknologi hjelper oss til å ta enda bedre vare på de ressursene vi forvalter. Vi har nå fått levert to elektriske fartøy og ser frem til å ta i bruk nummer to, sier Odd Stensland, Teknisk Ansvarlig Sjø, Nova Sea.

- Vi har fått gode tilbakemeldinger fra brukerne av den første El-båten vi leverte til Nova Sea Bolga i fjor høst. Begge båtene har samme type fremdrift og 330kwh batteri. Selv etter lange arbeidsdager har de fortsatt god restkapasitet på batteriene. Så vi er trygge på at de på Arnøya også får en båt de setter pris på. Ladetiden fra nesten tomme batterier er 4-5 timer på 400v og rundt 11 timer på 230v.

- Dette er båter som går på dagtid, og kan lade på kveld og natt, sier Greger Samuelsen, Markedssjef i Folla Maritime Service.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter