Sten Roald Lorentzen Foto: Aquaculture Innovation

Sten Roald Lorentzen har takket ja til jobben som administrerende direktør i Aquaculture Innovation AS, og vil tiltre stillingen senest i løpet av sommeren, skriver selskapet i en melding.

Lorentzen er 54 år, og har de siste 6 årene vært administrerende direktør i Akva Group Land Based Norway AS, som er en ledende leverandør av komplette landbaserte oppdrettsanlegg.

– Vi er stolte og glade over å kunne få en kapasitet som Sten Roald Lorentzen til å ta lederjobben med å utvikle og realisere Aquaculture Innovation AS sine planer og prosjekter innen landbasert oppdrett, og vi ser fram til å få han på laget så raskt som mulig, uttaler styreleder Paul Birger Torgnes og henviser til Lorentzens lange og brede erfaring fra dette fagfeltet.

– Jeg har et sterkt ønske om å kunne være med på å bygge opp en ny virksomhet og bidra til å skape arbeidsplasser, vekst og utvikling i regionen. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. Jeg har de siste årene arbeidet med prosjektgjennomføring av landbaserte oppdrettsanlegg, fra tegnebrett til endelige løsninger, sier Lorentzen selv i samme melding.

Aquaculture Innovation sin satsing på landbasert oppdrett av laks skjer gjennom det heleide datterselskapet Helgeland Miljøfisk AS som har søkt om tillatelse til å etablere et gjennomstrømningsanlegg med en kapasitet på 26.000 mtb på Toft utenfor Brønnøysund. Selskapet er i tillegg største aksjonær i Bulandet Miljøfisk AS utenfor Florø, som alt er innvilget tillatelse for kommersielt anlegg og som nå bygger ut en pilot på 700 tonn for å teste ut de teknologiske løsningene som skal benyttes.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter