NorSea Group kjøper Danbor av Mærsk

Overtar verdens ledende tjeneste- og logistikkleverandør.

 

NorSea Group tar et stort steg videre i sin internasjonale satsing når de nå kjøper det danske base- og logistikkselskapet Danbor AS.

I tillegg til å styrke NorSea Groups internasjonale tilstedeværelse vil Danbor også tilføre selskapet betydelig økt kompetanse på vindkraftmarkedet.

Solid selskap

-Internasjonal ekspansjon er en del av den uttalte strategien til NorSea Group. Danbor er et etablert og solid selskap innenfor vår kjernevirksomhet og passer godt inn i resten av NorSea Group-familien, forteller John Stangeland, konserndirektør i NorSea Group i en pressemelding. NorSea Group ser mange fellestrekk mellom selskapene og store muligheter for å skape synergier mellom Danbor og NorSea Groups øvrige selskaper og aktiviteter

Danbor har hovedkontor i Esbjerg og sin hovedvirksomhet på den danske sokkelen som leverandør til Mærsk Oil og Dansk Undergundskonsortium (DUC). Danbor har også virksomhet i Montrose og Aberdeen i Skottland samt et basesamarbeid med Royal Arctic Line på Grønland. Oppkjøpet av Danbor gir NorSea Group betydelig tilstedeværelse i Danmark samt økt tilstedeværelse i Storbritannia. Selskapet er nå i stand til å betjene kunder rundt hele Nordsjøbassenget.

Med kjøpet av Danbor får NorSea Group 370 nye medarbeidere. - Vi har blitt veldig godt mottatt av Danbor og ser fram til å bli kjent med våre nye kolleger, avslutter konserndirektøren i NorSea Group.

NorSea Group AS er et privateid selskap grunnlagt i 1965. Selskapet er ledende leverandør av basetjenester og integrerte logistikkløsninger til olje- og gassindustrien i Norge. Gruppen har en årlig omsetning på rundt NOK 2,5 milliarder. NorSea Group AS har hovedkontor i Tananger utenfor Stavanger, og har eierinteresser i ni forsyningsbaser langs norskekysten. NorSea Group AS er største eier i Helgelandsbase AS via Coast Center Base (SSB)

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
tlf. 75 07 03 84
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
tlf. 75 07 03 16
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter