Foto: Åkerblå

Pressemelding

Sigríður Gísladóttir har sin første arbeidserfaring fra Sandnessjøen hvor hun arbeidet med fiskehelse. Nå skal hun bygge opp Åkerblå sin virksomhet på Island, melder selskapet.

Åkerblå ønsker å tilby kunder på Island tjenester med samme kvalitet og bredde som det vi leverer i Norge. Dette basert på lokale ansatte som innlemmes i vårt kompetansemiljø og har støtte fra Norge. Vi ønsker å gjøre en positiv forskjell for fiskeoppdrett på Island. Derfor er vi meget tilfredse og stolte over at Sigríður har takket ja til stillingen sier Direktør Utland i Åkerblå Group Arvid Strømme.

Sigríður er utdannet veterinær fra Norges Veterinærhøgskole og behersker norsk som sitt eget Islandske morsmål. Hun bodde en periode i Sandnessjøen hvor hun arbeidet med fiskehelse. Hun har siden jobbet hos MAST (Mattilsynet på Island) hvor hun blant annet har hatt ansvar for akvamedisin og jobbet med utvikling og anvendelse av regelverk. Sigríður har også representert Island i internasjonale samarbeid.

- Sigríður sin bakgrunn gjør oss trygge på at vi får en kapasitet på plass innenfor fiskehelse som kan ta et bredere ansvar og hjelpe oss å bygge et solid team på Island, uttaler Arvid Strømme

Sigríður er bosatt i Ísafjörður, og vil ha kontorsted her når hun ikke er ute hos kunder på besøk.


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter