Oceanize-gründer Tom Richard Hamland (til høyre) og konsersjef i Moen, Are Brekk. Foto: Geir Vidar Nubdal/LYKT

Nå blir sirkulærindustrien Oceanize en del av industrikonsernet MOEN-Gruppens ambisjon om å gjøre det grønne skiftet blått, melder ytringen.no

Sammen blir selskapene sterkere og kan rulle ut industrielle, bærekraftløsninger raskere.

– Vi gjør dette for å styrke investeringskraften som er nødvendig for å skape lønnsomhet i det grønne skiftet, sier konsernsjef Are Brekk i Moen i en pressemelding.

Moen-konsernet har siden 1923 vært kjent som båtbyggeri og vedlikeholdsverft for fiskeri-, havbruks- og kystflåten. De siste årene har verftet utviklet en klar og tydelig miljøprofil og leder blant annet utviklingen av verdens første hydrogendrevne havbruksfartøy og er samtidig ledende på utleie av hybride lavutslippsfartøyer.

Oceanize AS er bygget på Containerservice Ottersøy (COAS) og Norwegian Plastic Recycling (NOPREC) sitt banebrytende arbeid for innsamling og resirkulering av ulike typer næringsavfall. Ikke minst har Oceanize høstet stor anerkjennelse for sitt sporbare kretsløp for industriplast.

Industrikonsernet Moen-Gruppen eies i dag av investeringsselskapene Skipsinvest AS (Harry Bøe og Børge Lorentzen) og Rodo Invest AS (Roald Dolmen).

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter