Sikret seg avtale verdt 600 millioner

Statoil viderefører samarbeidet med Paul Nygaard AS i Mosjøen og Servicegrossistene AS.

 

Statoil har valgt å videreføre samarbeidet med Servicegrossistene AS i ytterligere to år. Avtalen har en samlet verdi på cirka 600 millioner kroner.

Servicegrossistene AS og Statoil har samarbeidet helt siden 1986, med unntak av perioden 1998-2002. Partene har hele tiden hatt et felles mål om å utvikle de beste bestillings- og logistikkløsningene for energiselskapet.

- Vi er svært fornøyd med den tilliten Statoil viser oss ved å innløse to opsjoner samtidig. Avtalen gjør at vi kan sørge for at 27 plattformer fra sør til nord får alt de trenger fra matvarer, vaskemidler, papir og hygieneartikler. Servicegrossistene AS opplever en solid utvikling for tiden og det er en tillitserklæring at våre kunder velger å forlenge samarbeidet, sier salgssjef offshore, Stig Kalland, i Servicegrossistene AS i en pressemelding.

Vellykket samarbeid

Norges største skipshandler SG Maritim, som er en del av Servicegrossistene, står for leveransen som skal bidra til å dekke cirka 1,4 millioner gjestedøgn på plattformene årlig.

Tildelingen av begge opsjonene samtidig gjør at Servicegrossistene AS og Statoil kan ha fullt fokus på å videreutvikle samarbeidet de neste to årene.

De fem lokale grossistene som står bak leveransen er Safari Engros AS (Florø), D. Danielsen AS (Tananger), TP Engros AS (Kristiansund), Eurosupply AS (Bergen) og Paul Nygaard AS (Mosjøen).

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter