Ny avtale med
shipping-gigant

Helgeland V&M har fått avtale med skipsagenten GAC, og plutselig måtte de stille med 12 mann i Halden.

 

SAMARBEID: Øystein Barth-Heyerdahl i Helgeland V&M (t.v.) og Tommy Christiansen i GAC Shipping. foto: Morten Hofstad

Morten Hofstad - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. - 970 55 021

GAC er en internasjonal gigant innenfor leveranser av tjenester til skipsfarten. Selskapet er til stede i 40 land, og har hovedkontor i Dubai. GAC Norway AS leverer tjenester i 22 norske havner, i tillegg til Murmansk.
Aktiviteten i Nordland styres fra kontoret til Tommy Christiansen på Horvnes, der han også koordinerer aktivitet i Brønnøysund og Bodø.

Godkjent leverandør
Helgeland V&M fikk nylig en avtale med GAC Norway om leveranse av ingeniør- og andre fagtjenester, i første omgang knyttet til skip i havn i Sandnessjøen, Brønnøysund, og Bodø.
Innen neste sommer er planen å innlemme flere havner i samarbeidet.
Konkret har dette allerede gitt overraskende oppdrag, som da et subsea-firma trengte klargjøring av et offshorefartøy i Halden. Helgeland V&M fikk da oppdraget med å skaffe 12 fagarbeidere som kunne stille på kort varsel for jobb på konstruksjonsfartøyet Siem Daya.
På samme måte har Helgeland V&M blitt kalt inn når kabelfartøyet Maersk Recorder har vært i havn i Sandnessjøen.
– Vi har avtaler med rederiene om koordinering av skipenes aktivitet ved kai. Nå bruker vi Helgeland V&M, som er godkjent leverandør, noe som sparer oss for mye arbeid, forteller Tommy Christiansen.

Betyr mye
Daglig leder Øystein Barth-Heyerdahl i Helgeland V&M framhever betydningen av at GAC har lokal representasjon i Sandnessjøen.
– Tommy gjør en fantastisk jobb med å trekke inn skipsanløp til Sandnessjøen. Det er ingen selvfølge at offshore-flåten skal komme inn her.
Tommy Christiansen illustrerer hvilken aktivitet anløp av store offshorefartøyer har i havn med at sist gang Maersk Recorder anløp Sandnessjøen, ble totalt 13 lokale firma involvert i leveranser, alt fra transport og overnatting, til tekniske tjenester.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter