Godt besøkt

Helgelandstanden på oljemessa er populær.

 

 

Lokale bedriftene som er tilsluttet Olje-og gassnettverk Helgeland er nå på plass på ONS 2014 i Stavanger for å markedsføre regionen og leverandøreindustrien på Helgeland. Olje-og gassmagsinet Petro Puls som Helgelands Blad produserer blir også delt ut fra standen og meldinger fra Stavanger melder om stor interesse for både magasinet og Helgelandsstanden.

Nesten 16.000 personer var innom oljemessen på åpningsdagen mandag. Total regner arrangøren med at nærmere 60.000 personer skal innom messa.

I tillegg til utstillings- og konferansedelen, er også ONS-festivalen en viktig del av messen. Den foregår i Stavanger sentrum og her mikses byens innbyggere med representanter for petroleumsindustrien fra hele verden. Veier stenges, restauranter flytter ut på fortauer, gjestebyer og regioner etablerer egne landsbyer som som tilbyr mat og underholdning – blant andre Houston, Aberdeen, Esbjerg, Torshavn, Lister og Nord-Norge. Og det hele avsluttes på Stavanger torg med Ylvis, etterfulgt av et gigantisk fyrverkeri onsdag kveld.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter