Heder og ære til leder på Skarv

Plattformsjef mottar pris.

 

Foto: Morten Hofstad

Tove Ormevik (43), som er plattformsjef på Skarv-skipet mottar årets Sunniva-pris. Prisen deles ut av Bergen Næringsråd i samarbeid Grieg Gruppen til en kvinnelig leder på vei oppover melder Bergens Tidende

Ormevik ble ansatt i det britiske oljeselskapet BP i 2010. Her fikk hun ansvar for driftsorganisasjonens oppfølging på byggingen av produksjonsskipet Skarv. I dag er hun plattformsjef om bord.

- Noe riktig må jeg har gjort, sier en overveldet prisvinner. Hun setter også pris på at det er en representant fra olje- og gassnæringen som får prisen. - For den bransjen er veldig viktig for denne regionen, sier Ormevik.

Styreleder

Plattformsjefen er utdannet ved NTNU og BI, og har erfaring innen operativ, administrativ og strategisk ledelse i flere internasjonale bedrifter. Hun er også styreleder i NCE Subsea.

Ifølge juryen har Ormevik utmerket seg med sin tydelige innkluderende lederstil, og en naturlig autoritet som stillingen krever.

Vinneren har et sterkt samfunnsengasjement og er spesielt opptatt av å bidra til kompetansebygging og utvikling av næringsklynger.

Etter byens skytshelgen

Prisen skal være en motivasjon for å få flere kvinner inn i ledende posisjoner og sikre et mangfold i næringslivet på ledernivå. Prisen kalles Sunniva etter Bergens skytshelgen St. Sunniva.

Ormevik var også i en periode plasssjef ved BP i Sandnessjøen som leverer driftsstøtte til Skarvskipet.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter