Goliat-kontrakt til Rypefjord-bedrift

Må utvide med flere ansatte.

 


Mento AS i Rypefjord skal fra neste år levere til Goliat-plattformen.

Det er helt fantastisk at vi har klart å lande en slik kontrakt, jubler daglig leder Vidar Antonsen hos Mento melder Finnmark Dagblad

Han vet at dette blir en solid kontrakt, selv om man ikke vet helt eksakt hva det vil innebære av arbeid.

Rammekontrakt

Avtalen med Eni Norge gjelder servicetjenester. Blant annet innkjøp, lagring, testing og sertifisering av slanger og relatert utstyr.

– Dette er en rammekontrakt. Hvor stor den blir i kroner vet man ikke før arbeidet er utført, forklarer kommunikasjonsdirektør Andreas Wulff hos Eni.

En bevisst strategi

At Stavangerfirmaet Mento er etablert med avdeling i Hammerfest, er i tråd med oljeselskapets strategi ved valg av leverandører. Det vil si lokal tilstedeværelse.

– Valg av leverandører inngår i vår strategi for å skape langsiktige ringvirkninger og arbeidsplasser i Hammerfest, sier kommunikasjonsdirektøren.

Brikke i et større bilde

– Kontrakten inngår som en brikke i et større bilde der store deler av leverandørkjeden til Eni Norge skal etablerer seg her, sier han.

Daglig leder Vidar Antonsen bekrefter at kontrakten fører til at bedriften må utvide med flere ansatte.

– Kontrakten betyr derfor veldig mye for oss på sikt, erkjenner Antonsen.

Gjelder først i tre år

Avtalen mellom partene gjelder i første omgang i tre år, og inneholder en opsjon på ytterligere to forlengelser på to år hver. Totalt sju år til sammen.

– Vi går inn i en utrolig spennende tid, fortsetter Antonsen, selv om han ikke helt vet hvor omfattende og stor oppdragene kommer til å bli de neste årene.

– Dette er en helt ny rigg. Så vi vet ikke hvor mye det blir, men vi vet at dette er en solid og stor kontrakt, fastslår Vidar Antonsen.

 Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
tlf. 75 07 03 84
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
tlf. 75 07 03 16
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter