Utvider avtale med shipping-gigant

 

Hele landet: Øystein Barth-Heyerdahl (t.v.) og Tommy Christiansen, som lokalt ansatt i GAC Shipping

Petro Puls - Morten Hofstad 

I 2014 fikk leverandørbedriften Helgeland V&M avtale med GAC Norway om leveranse av ingeniør- og andre fagtjenester, i første omgang knyttet til skip i havn i Sandnessjøen, Brønnøysund, og Bodø.
Nylig ble samarbeidet utvidet til et gjensidig samarbeid over hele Norge. Helgeland V&M blir landsdekkende samarbeidspartner med skipsagenten GAC Norway.
– Fra å være en ren leverandør av tjenester, der vi kjøpte etter behov, har vi nå inngått en gjensidig avtale, der vi også kan bli en leverandør til Helgeland V&M, sier commercial manager, Christer Benjaminsen GAC Norway til Petro Puls.
– Et samarbeid på høyere nivå?
– Ja, vi snakker sammen om mange flere prosjekter for å dra gjensidige synergieffekter på hverandre, sier Benjaminsen.

Maritimt

GAC Norway jobber særlig mot maritime aktiviteter knyttet til offshorenæringen. Nå beveger GAC seg også inn mot cruisenæringen.
– Vi har lansert en storsatsing på cruiseskip i et eget selskap, sier Benjaminsen.
– Kan du anskueliggjøre hvor mye volum som kan komme ut av at samarbeidet utvides?
– Slik markedet er nå, med halvert oljepris i løpet av noen måneder, er det foreløpig vanskelig å spå. Volum vil avhenge av hva vi får inn, men også hva Helgeland V&M gjør via deres bransjekunnskap og kontaktnett. Målet er at samarbeidet skal bli vinn-vinn, sier Christer Benjaminsen.

Gleder seg

Daglig leder i Helgeland V&M, Øystein Barth-Beyerdahl gleder seg over å kunne jobbe mot en stor partner på prosjekter, hele landet rundt.
– Dette er noe vi har jobbet veldig lenge med. Helgeland V&M har som mål å etablere oss i Hammerfest, Tromsø, og Kirkenes før sommeren, sier Barth-Heyerdahl.
Et konkret eksempel på hvordan partene kan jobbe sammen framover er historien om da et subsea-firma trengte klargjøring av et offshorefartøy i Halden. Helgeland V&M fikk da oppdraget fra GAC Norway med å skaffe 12 fagarbeidere som kunne stille på kort varsel.
På samme måte har Helgeland V&M blitt kalt inn på serviceoppdrag når kabelfartøyet Maersk Recorder har vært i havn i Sandnessjøen.

Gigant

GAC er en internasjonal gigant innenfor leveranser av tjenester til skipsfarten. Selskapet er til stede i 40 land, og har hovedkontor i Dubai. GAC Norway AS leverer tjenester i 22 norske havner, i tillegg til Murmansk.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter