Aker Solutions satser i Hammerfest

 

Foto: Polarbase

I løpet av året reises et eget bygg på 1.600 kvadratmeter på Polarbase. Det vil gi mellom 10 og 20 arbeidsplasser, og både utleier Polarbase og leietaker Aker Solutions er optimistiske med hensyn til investeringen melder Finnmark Dagblad.

– Et viktig marked

Aker Solutions har i dag fem medarbeidere i Hammerfest. Det antallet vil vokse når det nye verkstedanlegget tas i bruk i starten av neste år.

– Subseamarkedet er interessant og vil være et viktig marked for oss i tiden framover. Med bygget i Hammerfest vil vi være representert i samtlige tre nordnorske fylket, sier leder for selskapets nordnorske avdeling, Kjell-Are Vassmyr til Finnmark Dagblad.

Mer komplett base

Også på Polarbase er man svært fornøyd. Her har det vært arbeidet for en slik løsning over lang tid.

– Med et slikt anlegg på basen er basen blitt en komplett base, med et totaltilbud for virksomheten i Barentshavet, sier adm.dir. Ketil Holmgren og hans forgjenger Herold Paulsen som nå har trådt tilbake i en konsulentfunksjon.

– Dette betyr at vi har basis for et nytt serviceområde av stor betydning, sier de to.

Lokale ringvirkninger

– Denne etableringen betyr store besparelser fordi det blir slutt på kostbar transport av utstyr ut og inn av Finnmark.

I tillegg betyr det erfaringsmessig også store muligheter for annet lokalt næringsliv når det gjelder ting som elektro, sandblåsing, maling etc.

Les hele saken på ifinnmark.no

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter