Oljemessen ONS Norway avlyses

 

 

Bilde: fra ONS 2014 hvor bl.a Olje-og gassnettverk Helgeland hadde stand.

 

Arrangørene skylder på dårlige tider i bransjen når oljemessen ONS Norway avlyses i august.

Det blir ikke noe av årets oljemesse i Stavanger, kalt ONS Norway melder E24.no

Messen holdes annethvert år, mellom årene der hovedmessen ONS arrangeres. I en pressemelding presiserer arrangøren at neste års hovedmesse ikke er påvirket, og at det er årets messe, som har fokus på Norge, som avlyses.

Stoppet opp

Avlysningen forklares med at den lave oljeprisen har ført til lav aktivitet og mye usikkerhet i bransjen, og at interessen for å delta dermed har vært for liten.

Selv om pågangen av deltagere skal ha vært god frem til starten av året, da det stoppet opp. Flere deltagere skal nå ha meldt avbud til arrangøren.

– For få deltagere betyr at vi ikke kan skape det møtestedet med den kjente ONS-kvaliteten som utstillere og besøkene forventer og fortjener. Det må vi ta konsekvensen av, sier direktøren for ONS, Leif Johan Sevland, i en pressemelding.

- Vi har gjort alt for å få utstillere, men situasjonen i markedet er dessverre utenfor vår kontroll, legger han til.

Arrangøren lover nå at de som har betalt inn penger for messeplass skal få pengene igjen, og at de skal tilbys plass på hovedmessen i august neste år.

For ONS 2016 ser vi per dags dato ingen mangel på interesse. Med unntak av arrangementet i 2014 har vi aldri før sett lignende reservasjonstall som vi ser nå, sier Sevland.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter