Blir subsea-sjef

Petro Puls, Morten Hofstad - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  

Fredrik Nordnes fra Sandnessjøen blir driftsansvarlig for Statoil i subsea-anlegget på Horvnes.

Det kom fram på subsea-konferansen i Sandnessjøen torsdag. Nordnes har de siste to årene ukependlet fra hjemmet i Sandnessjøen til driftsorganisasjonen som Statoil har i Stjørdal.
– Jeg seg veldig fram til å flytte jobben hjem, sier Nordnes til Helgelands Blad.
Statoil øker med dette selskapets tilstedeværelse med egne ansatte i Nordland med hundre prosent, fra en til to. Kjell Magne Tysnes styrer fra før logistikk både i Sandnessjøen og Hammerfest, fra kontor på Horvnes.

Elektriker
Fredrik Nordnes startet sin løpebane som fagutdannet elektriker. Første jobb fikk han i Siemens, senere Sinus i Sandnessjøen. Senere har han fylt på med teknisk utdanning, sammen med økonomi og ledelse fra BI.
I 2006 startet Nordnes i Statoil. Jobben ga blant annet en periode på to år med prosjekt og byggeledelse i verdens oljehovedstad, Houston. Nordnes har også jobbet offshore i perioder. Siste to år har han vært ressursleder i Stjørdal med ansvar for Statoils egne ansatte på interne prosjekter internasjonalt, og på norsk sokkel.

Starter i sommer
Fredrik Nordnes skal starte i den nye jobben på Horvnes fra 1. juli. Det innebærer at han vil få et ansvar for å følge opp ferdigstillingen av anlegget, som etter planen skal stå klart i fjerde kvartal.
– Inntil jeg er på plass i den nye jobben, er det for tidlig å si noe mer om hvordan virksomheten knytet til subsea-utstyr i Sandnessjøen vil bli.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter