Gir opp i Nord-Norge

Foto: Tromsø kommune

North Energy legger ned sine kontorer i Tromsø og Stavanger og samler all drift i Oslo. 13-14 medarbeidere mister jobben eller må flytte.

Noen av de som mister jobben, får tilbud om å flytte til Oslo og ta jobb ved hovedkontoret. Andre må forlate selskapet.

- Det er for tidlig å si hvor mange som må gå og hvor mange som får tilbud i Oslo, sier Knut Sæberg, konstituert administrerende direktør i North Energy, til Aftenbladet.

Halvert på ett år

For ett år siden jobbet det 43 personer i “verdens nordligste oljeselskap”. Hovedkontoret lå i Alta, der halvparten av de ansatte arbeidet.

Siden da er organisasjonen halvert og toppsjefen har sluttet. Erik Karlstrøm ga seg etter sju år som toppsjef. Knut Sæberg har vært konstituert i sjefstolen siden da. Nå halveres selskapet for andre gang på ett år. Da kontoret i Alta ble nedlagt, jobbet det om lag 20 personer der. I dag er det 25 personer igjen i hele selskapet.

Nedleggelse av kontorene i Stavanger og Tromsø kan føre til en ytterligere halvering av oljemyggen. 13-14 personer må slutte eller flytte. Det endelige tallet er ikke bestemt.

Samles i Oslo

- Vi kan ikke lenger forsvare dagens ordning med flere kontorer. Vi har derfor besluttet å samlokalisere virksomheten i Oslo. Dette innebærer ytterligere nedbemanninger», sier styreleder Anders Onarheim i en pressemelding.

Les hele saken fra Aftenbladet her

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter