Inngår rammeavtale med Statoil

Foto: Rapp Bomek AS

Bodøfirmaet Rapp Bomek AS, eid av PE-selskapet Nord Kapitalforvaltning, har inngått en rammeavtale med Statoil for levering av reservedeler, erstatningsdører samt all service relatert til branndører fra Rapp Bomek for alle Statoils onshore og offshore anlegg. Hoved aktivitetene i rammeavtalen er:

• Preventivt og korrektivt vedlikehold av branndører

• Modifikasjon av eksisterende branndører

• Installasjon av (nye) branndører (inkludert planlegging og engineering)

• Levering av erstatnings branndører

• Levering av reservedeler

Avtalen erstatter den eksisterende avtalen som har vært gyldig i mer enn 10 år. Den nye avtalen er en 5-års avtale med opsjoner for 4 nye år, tilsammen 9 år.

"Dette er en strategisk meget viktig kontrakt for Rapp Bomek, samtidig som den befester vår ledende markedsposisjon i det globale olje- og gass markedet for branndører. Over mer enn ett tiår har vi utviklet ett veldig bra forhold til Statoil ved å yte service på deres eksisterende og nye installasjoner, offshore så vel som onshore. Den kontinuerlige støtten fra Statoil, uttrykt gjennom denne avtalen, legger ett fundament for videre utvikling av selskapets ettersalg og service virksomhet," uttrykker Direktør for Salg, Marked og Service Per Arne Haug ved Rapp Bomek AS.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter