- Prioriterer søkere fra Brønnøysund og Stavanger

 

Ilustrasjonsbilde. Foto: Eni

Kaefer Energy sikret seg nylig kontrakten for isolasjon, stillas og overflate (ISO) på BPs offshoreinstallasjoner på norsk sokkel. Når selskapet nå skal ansette folkene som skal jobbe på disse kontraktene, ønsker man å holde reisekostnadene på et minimum. Derfor søker man bare etter lokale kandidater.

Nær heliportene.

Kaefer Energy bruker hvert år 30 millioner kroner på ansattes reiser mellom helikopterbase og hjemsted. Når de nå skal ansette flere, vil selskapet bare ha folk som bor nær heliportene melder nettstedet til fagforbundet SEA (Saypem Employees Association)

– Det er tøff konkurranse om kontraktene og marginene er presset. Vi har fått nye kontrakter med utreise fra Stavanger og Brønnøysund, og for å begrense administrasjon og direkte kostnader knyttet til reise og eventuell overnatting, ønsker vi primært å ansette folk som bor i nærheten av disse heliportene, sier administrerende direktør Bård Bjørshol i Kaefer Energy.

Kontrakten selskapet ble tildelt av BP for knapt en måned siden medfører behov for rekruttering.
– Vi vil selvsagt først søke å ta inn igjen de vi i dag har permittert, og deretter de med gjeninntredelsesrett, før vi ansetter folk med tilsvarende eller lavere kompetanse. Vi ser i dag for oss et behov for å rekruttere en plass mellom femti og hundre nye medarbeidere, sier direktøren.

Hundrevis av søkere

Kaefer Energy har i løpet av det siste året mottatt langt over 700 jobbsøknader, og etter tildeling av ISO-ansvaret for alle BP Norge sine installasjoner, har selskapet den siste måneden mottatt cirka 250 jobbsøknader.

– Tidligere har det vært knapphet på den faglige kompetansen, og da har det vært vanskelig å rekruttere medarbeidere lokalt. Nå er det blitt enklere.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
tlf. 75 07 03 84
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
tlf. 75 07 03 16
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter