Nå kan du dra på cruise til Skarv og Norne

Foto: Østensjø Rederi

Østensjø Rederi leter etter nye markeder i oljenedturen. I sommer tar de turister med på plattform-spotting i Nordsjøen og Norskehavet melder nettstedet sysla.no

Det er gjennom datterselskapet Edda Accommodation at Haugesund-rederiet nå åpner for en svært utradisjonell utnyttelse av hotellskipet eller flotellet, Edda Fides.

– Tanken bak konseptet som vi har kalt Edda Adventures, er å bruke fasilitetene vi har i Edda Fides til å åpne oljenæringen for et bredere publikum i perioder hvor skipet er tilgjengelig, sier administrerende direktør Johan Rokstad i Edda Accommodation.

To turer i juli

I8. juli legger Edda Fides ut på sin første tur som passasjerskip med riggspotting som tema. Turen går fra Haugesund, via Stavanger og deretter ut i Nordsjøen før det ender i Molde fire dager seinere. På turen får gjestene oppleve nykommeren Edvard Grieg, gigantfeltet Johan Sverdrup som er under utvikling, samt Balder, Oseberg, Troll A, Troll C og Gjøa A.

Neste tur går fra Molde samme kveld og har Norskehavet med Draugen, Kristin, Åsgard, Heidrun, Skarv og Norne på reiseruten. Denne tredagers-seilasen ender i Svolvær.

På cruiset blir det med foredragsholdere som skal dra gjestene gjennom norsk sjøfarts- og offshorehistorie.

– Vi legger opp til en unik kunnskapsopplevelse og en reise hvor passasjerene skal få følelsen av hva det krever – og har krevd historisk å være offshorearbeider. Skipet er et av verdens mest sofistikerte offshorefartøy, og vi gleder oss til å åpne det for publikum, sier Johan Rokstad.

Les hele saken fra sysla.no her

 

 

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter