Oppstart for Multiconsult i Sandnessjøen

Foto: Nye medarbeidere ved Multiconsult Sandnessjøen. F.v. Espen Aleksander Gleinsvåg (leder for kontoret), Håkon Strand, Halvor Asper og Jack Edvardsen.

- Gjennom kontoret i Sandnessjøen skal Multiconsult tilby sin kompetanse innen havbruk og fiskeri, industri, energi og olje og gass. Selskapet har i tillegg kompetanse innen Bygg & Eiendom, Samferdsel & Infrastruktur og Miljø & Naturressurser, som vil være viktig for videre utviklingen av Sandnessjøen, sier Espen Aleksander Gleinsvåg, leder for kontoret. De personene som starter opp ved kontoret har solid kompetanse innen planfag, prosjektledelse og byggeledelse. 

Strukturert plan for integrering
Det blir vektlagt å samordne utviklingen av kontoret i Sandnessjøen med virksomheten selskapet nå utvikler i Bodø og Mo i Rana. Det er utarbeidet et strukturert opplegg for integreringen på kontoret i Multiconsult.
-  Vi begynte allerede for tre måneder siden å tenke gjennom oppstarten av kontoret. Nå er vi fullt integrert i Multiconsults systemer og ser fram til en spennende reise i Multiconsult. Spesielt ser vi frem til å kunne være en aktiv part i å styrke Multiconsults posisjon i den sørlige delen av Nordland ut fra Multiconsults kontorer i Bodø, Mo i Rana og Sandnessjøen, avslutter Espen.

Styrket posisjon i Nordland
– Vi er veldig fornøyd med å ha fått kontoret i Sandnessjøen i gang. Nå skal vi så snart som mulig i gang med aktiv markedsføring og salg av våre tjenester i Sandnessjøen og å utarbeide en strategi for området. Strategiarbeidet for Sandnessjøen blir samordnet med strategiprosessen som er satt i gang for å følge opp de klare ambisjonene vi har for å styrke Multiconsults posisjon i den sørlige delen av Nordland, sier Arnor Jensen, direktør for forretningsenhet Nord i Multiconsult.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
tlf. 75 07 03 84
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
tlf. 75 07 03 16
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter