Signerte base-kontrakt

Prosjektdirektør Torolf Christensen (i midten) og Ravnfrid Skjervold i Statoil, signerte kontrakten i Sandnessjøen onsdag formiddag. Foto: Morten Hofstad

Statoil brukte leverandørseminaret i Sandnessjøen onsdag, til å signere kontrakt om basetjenester til boringen på Aasta Hansteen-prosjektet.

Halliburton skal levere bore- og væsketjenester, mens Baker Hughes får arbeidet med kompletteringstjenester. De starter planleggingsarbeidet umiddelbart, mens boringen på den første av i alt sju gass produksjonsbrønner på Aasta Hansteen-feltet skjer i løpet av høsten.  

- Vi går inn i en spennende fase av Aasta Hansteen-utbyggingen. Boringen av den første brønnen starter i løpet av høsten. Det markerer også på mange måter Aasta Hansteen sin neste fase i bruk av basen i Sandnessjøen hvor forsyningene vil gjøres fra gjennom hele feltets levetid. I tillegg er skroget på vei til Stord.  Og driftsorganisasjonen i Harstad er på plass. Vi kan trygt si at vi tar hele kysten i bruk i dette prosjektet, sier prosjektdirektør Torolf Christensen.  

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter