Annbjørg er tilbake

NY JOBB: Etter et avbrekk sørpå, er Annbjørg Skjerve tilbake for å lede og utvikle aktiviteten Aker Solutions har i Sandnessjøen. Foto: Morten Hofstad

Annbjørg Skjerve er tilbake i Sandnessjøen som ny lokasjonsleder i Aker Solutions.

Stillingen «lokasjonsleder» ble annonsert like før jul. Aker Solutions har søkt en ny lederfunksjon som skal samordne aktiviteten både på ingeniørkontoret på Horvnes og verkstedet på Strendene, virksomheter som for tiden sysselsetter til sammen 55-60 personer.

Jeg er svært glad for at Annbjørg takket ja til stillingen. Hun har tidligere vært min leder på verkstedet i Sandnessjøen og kjenner bransjen og Aker Solutions svært godt, sier Svein Oskar Nuland, leder for fabrikasjon og offshore contruction i Aker Solutions i Egersund.

Bredt område

Lokasjonslederen vil ha ansvar for helse-, miljø og sikkerhet (HMS), ledelse, økonomi og strategisk markedsarbeid.

Konsernet ønsker å styrke tilstedeværelsen, få inn flere aktiviteter, og generelt utvikle lokasjonen, sier Annbjørg Skjerve til Helgelands Blad.

Skjerve er utdannet økonom og har en mastergrad i innovasjon og kunnskapsledelse. Hun har hatt flere jobber i Aker Solutions, blant annet som leder for verkstedet på Strendene fram til mai 2016. Etter den tid har hun jobbet innenfor service på subsea-utstyr hos Aker Solutions på Ågotnes utenfor Bergen.

Før hun kom til Aker Solutions hadde hun flere stillinger ved Kværner Stord, som ansvarlig for HR og HMS, i tillegg til produksjons- og prosjektledelse.

Gleder seg

Planen er å være på plass i Sandnessjøen fra 1. februar.

Jeg gleder meg veldig til å komme tilbake til Sandnessjøen og jobbe sammen med ingeniørkontoret og verkstedet for å utvikle Aker Solutions og vår tilstedeværelse i Nord-Norge, sier Skjerve.

Aktiviteten Aker Solutions har i Sandnessjøen er for tiden økende med sentrale oppgaver for Aker BP på Ærfugl-prosjektet. Aker Solutions har også fått store rammekontrakter på Johan Castberg-utbyggingen i Barentshavet, foreløpig uten at konkrete byggeoppdrag er fordelt geografisk. Dessuten er volumet innenfor arbeid med løpende vedlikehold og modifikasjon varslet trappet opp.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter