Score-avtale i ti år med Aker BP

FORNØYD: Snorre Sørensen gleder seg over at Score skal jobbe for Aker BP i ti år framover. Foto: Morten Hofstad


Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Score AS skal vedlikeholde ventiler for Aker BP i ti år framover. Anlegget i Sandnessjøen skal fortsatt jobbe mot Skarv-feltet.

Aker BP har inngått rammekontrakter for på alle egenopererte felt på norsk sokkel med Score AS og MRC Global. Kontraktene kan forlenges ytterligere fem år.

Score AS er som kjent etablert i Sandnessjøen med eget verksted og omfattende delelager og 15 ansatte (offshore, verksted, support fra land ingeniør, planlegging av oppdrag ute). Hovedkontoret ligger på Randaberg utenfor Stavanger.

Sandnessjøen

Meldingen fra Aker BP sier ikke noe om kroner og øre, men leder for virksomheten i Sandnessjøen, Snorre Sørensen, gleder seg først og fremst over at dagens aktivitet fortsetter som før.

– Vi har en avtale med Aker BP i dag, fortsetter dermed med en aktivitet vi har planlagt. Vi skal være her lenge, og de investeringene vi har gjort i kompetanse, utstyr, og bygg, får vi uttelling for nå, sier Sørensen.

Service på ventilutstyr til Skarv-feltet vil være en hovedaktivitet for bedriften i Sandnessjøen.

– Den nye avtalen gir stabilitet for begge parter, som er viktig i et ellers rolig marked, sier Sørensen.

– Langsiktig

Rammekontraktene bygger på en strategi i Aker BP om å etablere langsiktig og forpliktende samarbeid med sentrale leverandører.

– Dette betyr at Aker BP kan benytte den brede kompetanse til begge leverandørene. Vi får da tilgang på ressurser og kan dra nytte av nisje- og spesialistkompetanse, sier Eldar Larsen i Aker BP i en pressemelding. 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
tlf. 75 07 03 84
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
tlf. 75 07 03 16
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter