Tor Arne Granjøen sundsfjordsmolt

Sundsfjord Smolt AS bygger ny avdeling for stor smolt

Pressemelding

Sundsfjord Smolt AS i Gildeskål kommune har startet arbeidet med ny storsmolt avdeling i Sundsfjord. Den nye avdelingen vil bestå av 6600m3 karvolum fordelt på fire kar med tilhørende RAS-system. Daglig leder i Sundsfjord Smolt, Tor -Arne Gransjøen (bilde) forteller at grunnarbeidene allerede er startet opp. - Bygget skal stå klart for mottak av fisk til årsskiftet og anlegget dimensjoneres for fisk opp til 1000 gram, forteller Gransjøen. Selskapet har eiere lokalisert på Lovund med Nova Sea som størete eier (73%) og Lovundlaks (16%).

 Fortsetter samarbeidet med Overhalla Betongbygg

-Vi har også denne gangen valgt å samarbeide tett med Overhalla Betongbygg. Sammen har vi funnet gode løsninger på de utfordringer ett slikt prosjekt har. I tillegg har kort byggetid og konkurransedyktig pris vært avgjørende for vårt valg sier Gransjøen

Overhalla Betongbygg, designer, konstruerer og produserer betongelementene til bygget og karrene. RAS-løsningen er av eget design og er blitt til i ett nært samarbeid mellom Overhalla og Sundsfjord Smolt. Alle vannfylte volum blir belagt med innstøpt PE-liner som støpes inn på fabrikk.

Samarbeid om produktutviklingen

Byggingen av Helgeland Smolt var en svært interessant prosess som vi hadde sammen med Tor-Arne Gransjøen og hans ansatte. Vi lært mye av prosjektet og dette tar vi med oss inn i det nye anlegget. - Akkurat dette er en samarbeidsform vi liker veldig godt. Ved å samarbeide så tett med våre kunder har vi hele tiden muligheten til å teste og utvikle våre konsept og produkter, slik at vi oppnår kontinuerlig forbedring av Overhalla - konseptet avslutter Grannes.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter