novasea.brattsund

Nova Sea med dobbelt NabWork-kjøp

Nova Sea oppgraderte nylig lokalitetsbåt-flåten med to NabWork-båter på 10,65 meter. Leveransen var det Moen Marin som sto for, skriver verftet i en pressemelding.

Båtene «Råholm» og «Brattsund» er av typen ettskrogs lokalitetsbåter, som skal brukes i den daglige røktingen på anleggene.

-Teknologien gjør oss godt rigget for framtida. Båtene vi får fra Moen Marin er helt i tråd med dette, og gjør oss framtidsretta i enda flere ledd, sier Odd Stensland, produksjonsleder sjø i Nova Sea.

Med en lengde på over 10 meter og en bredde på 5 meter, er NabWork-båtene fra Moen Marin både solide og høyfunksjonelle. En John Deere-motor med 265 hestekrefter, vribart propellanlegg og i tillegg en sidepropell på 40 hestekrefter, gjør båtene svært manøvreringsdyktige. Dette kommer til sin rett ved for eksempel inspeksjon av merdene.

-De tidligere bestillingene våre har vært katamaraner. Denne gangen hadde vi behov for mindre lokalitetsbåter, og med de erfaringene vi hadde med Moen Marin som en god og seriøs leverandør, var det ikke vanskelig å velge dem igjen, avslutter Stensland.

Moen Marin har nå fullført leveranse nummer fire og fem til det Lovundbaserte selskapet, og en ny bestilling er allerede effektuert.

Verftet leverer sine nye ènskrogere med fullisolert maskinrom og helkledde rekker innvendig, for enklere renhold og desinfisering. Spesifikasjonene inkluderer også systemer for deteksjon og alarmering ved brann og vanninntrenging, brannslukkingsanlegg i maskinrom, redningsflåte, WC og ekstra styrekonsoll bak styrhus.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter