ONS Helgeland.2018

-Vi er klare til ta på oss nye oppgaver innen olje- og gass 

Delegasjonen fra Helgeland og Ingelin Noresjø Foto: Susanne Forsland

-Vi er veldig gode på landbasert industri i Nordland. Men det er en litt for godt bevart hemmelighet for både den nasjonale og internasjonale olje- og gass industrien, sier Noresjø i en melding fra Nordland fylkeskommune.

Nye muligheter

Hun mener selskapene i nord sitter på god og viktig kompetanse som i mye større grad bør benyttes innenfor havbasert industri. 

ONS er en viktig møteplass for å knytte nye kontakter og møte potensielle samarbeidspartnere for fremtiden. Jeg er veldig glad for å være her sammen med de 150 andre deltakere fra Nord-Norge som representerer ikke mindre enn 60 selskaper sier næringsråden. 

-Selskapene i nord er klare til å ta på seg nye oppgaver.  Nå skal vi bruke de neste dagene til å formidle hvem vi er, hva vi kan og skape nye samarbeids kontakter for fremtiden.

Om ONS

Offshore Northern Seas (ONS) arrangeres annen hvert år i Stavanger og har som formål å være en møteplass for den internasjonale energibransjen. Hovedtemaet for ONS- konferansen 2018 er «Innovate». Med det ønsker man å sette dagsorden og presentere nye tanker, metoder og teknologi for en mer klimavennlig energibransje

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter