OleKolstad Ranautviklingsselskap

Ny direktør i Rana Utviklingsselskap AS

Bilde: skjermdump fra ranablad.no

Rana Utviklingsselskap AS (RU) har ansatt Ole Kolstad som ny daglig leder.

Styreleder i RU, Arve Ulriksen, skriver i en melding at det er gjennomført flere intervjurunder, personlighetstest og referanser er blitt sjekket ut. Hans kandidatur ble enstemmig innstilt av ansettelsesrådet i RU, som har bestått av styrets leder, nestleder samt en ansatt representant. Når styret i RU til slutt fikk saken til behandling endte konklusjonen med at Ole Kolstad ble enstemmig innstilt i stillingen.
Etter styrets oppfatning har han en meget relevant bakgrunn som vil komme Rana og regionen til gode.

Ole Kolstad (37) har sin utdannelse fra NTNU hvor han har en bachelor i samfunnsvitenskapelig fag med fokus på statsvitenskap. I tillegg ferdigstiller han nå en MBA fra Nord universitet med hovedvekt på strategiarbeid. Kolstad har jobbet som forskningsrådgiver ved daværende Høgskolen i Bodø, han har vært internasjonal koordinator i Nordland fylkeskommune og utsendt spesialrådgiver til Nord-Norges Europakontor i Brussel. Videre har han jobbet tre år for Maritimt Forum Nord med fokus på prosjektutviklingsarbeid og politiske rammevilkår. Kolstad kommer nå fra stillingen som spesialrådgiver i Nordland fylkeskommune hvor han har jobbet med nordområdene, sikkerhet og beredskap.

Kolstad sier han ser fram til å jobbe i et utviklingsorientert miljø, som er en motor på Helgeland og for Nord-Norge.

- Jeg har over mange år jobbet med flere av aktørene i Rana og har mange positive erfaringer fra denne regionen. Det første jeg skal gjøre er å bli godt kjent med de ansatte og sette meg godt inn i prosjektene som RU i dag er en del av. Deretter er det bare å brette opp armene og begynne på en jobb som jeg virkelig ser fram til, sier Kolstad.

- Jeg er veldig fornøyd med å ha fått landet denne ansettelsen. Ole Kolstad har en spennende kompetansebase for denne jobben. Både utdannelsesmessig og ikke minst er erfaringene hans fra ulike oppdrag både i privat og offentlig sektor midt i blinken for RU, sier styreleder Arve Ulriksen. Kolstad vil tiltre stillingen etter avtale, sannsynligvis i midten av november og senest 1. desember.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter