KvaroyFiskeoppdrett

Rekordår for Kvarøy Fiskeoppdrett AS

Suksessbedrift: Alf-Gøran Knutsen (t.v.) og brødrene Gjermund og Håvard Olsen i Kvarøy Fiskeoppdrett på Kvarøya i Lurøy kommune.
Foto: Helgelands Blad

Årsregnskapet for Kvarøy Fiskeoppdrett AS viser at fjoråret ble et toppår for selskapet. Av en omsetning på drøyt 500 millioner kroner, ble årsresultatet på 68,8 millioner kroner, melder Rana Blad.

Det er en økning på hele 178 prosent sammenlignet med året før, som riktignok var preget av ILA-smittet fisk. Det er det høyeste årsresultatet Kvarøy Fiskeoppdrett noen gang har levert. Den gamle rekorden var på 61,8 millioner kroner i 2014.

– Vi har alltid lyst til å levere så godt som mulig, og resultatet kunne selvsagt vært enda bedre. Men alt sett under ett er vi veldig fornøyd, sier daglig leder Alf-Gøran Knudsen til avisen.

– Året i år ser ikke noe dårligere ut, heller. Men nå er det biologi vi driver med. Ting kan snu fort. Det har vi opplevd før.

Eierne i Kvarøy Fiskeoppdrett tok ut et utbytte på ti millioner kroner. Egenkapitalen i selskapet økte fra 151,7 millioner kroner i 2016 til 210,5 millioner i fjor. Egenkapitalandelen er med det 47,8 prosent.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter