Nordbjorn

Marine Harvest fikk ny arbeidsbåt i rekordfart

«Nordbjørn» er siste tilskudd til flåten i Marine Harvest. Fra båten ble solgt til den var leveringsklar gikk det knapt et par uker.

Marine Harvest Norway AS region Nord har utvidet flåten med en flunkende ny arbeidsbåt av typen NabCat 1498 fra Moen Marin AS. «Nordbjørn» skal settes i tjeneste ved to lokaliteter utenfor Dønna som nå klargjøres for høstsmolt. Dette er den første leveransen fra Moen Marin AS til oppdrettsgiganten, skriver selskapet i en pressemelding.

– Valget falt på Moen Marin fordi de er en seriøs og erfaren leverandør av båter til oppdrettsnæringen. Båtene holder et høyt nivå med spesifikasjoner fra de beste leverandørene med det nyeste innen moderne teknologi. Gode og robuste båter som takler ulike værmessige utfordringer er viktig for oss. Vi ønsket også å benytte oss av den korte leveringstiden siden båten alt hadde kommet langt i produksjonen, forteller Anders Laugsand fra Marine Harvest Norway AS region nord.

«Nordbjørn» har dimensjonene 14, 98 x 8,00 meter. To motorer av typen Scania DI13 071M med til sammen 760 hestekrefter gir båten et realt fraspark i røffe norske farvann.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter