1810 NFT INTERSHIP

Solgte to brønnbåter - kan hente tilbake mannskapet

Bilde: Daglig leder Oddleif Wigdahl i Norsk Fisketransport AS og administrerende direktør Ole Peter Brandal i Intership signerer dokumentene som formelt overfører MS Dønnalaks og MS Viktoria Viking til Intership.

Norsk Fisketransport AS (NFT) signerte i forrige uke avtalen som gjør at selskapet selger to av sine båter til Intership. Mannskapet følger med båtene, men det åpnes for at NFT kan hente tilbake mannskap når deres nye brønnbåter står ferdig, opplyser selskapet i en pressemelding.

NFT og Intership er enige om at dagens mannskap på fartøyene blir med over til Intership i en overgangsperiode. NFT har allerede kontrahert et nybygg som leveres sommeren 2020, samt opsjon på ytterligere ett nybygg etter det. Det kan dermed bli behov for mannskapet i NFT igjen.

Etter salget har NFT en flåte på syv brønnbåter samt et fartøy som leies inn på bareboat-avtale. De båtene som nå selges er blant de eldste som selskapet har hatt i sin flåte. Begge skipene har den siste tiden operert på vestkysten av Canada på utleie til Hareid-baserte Intership.

MS Dønnalaks er bygget i 2002 av Sletta verft AS og har en lastekapasitet på 970 m3. Viktoria Viking er bygget i 2009 av Aas mekaniske verksted AS med en lastekapasitet på 1050 m3.

 

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter