Finn Ola helleberg helgelandPlast

Finn Ola blir ny sjef i Helgeland Plast

Foto: Statens innkrevingssentral

 Finn Ola Helleberg går 1. april inn i stillingen som daglig leder for AKVA groups datterselskap Helgeland Plast. Helleberg kommer fra Statens innkrevingssentral, hvor han har vært direktør siden 2015, skriver selskapet i en melding.

Helleberg har bred erfaring fra en rekke lederstillinger, deriblant som direktør for Statens innkrevingssentral, direktør for Høgskolen i Nesna og flere lederstillinger i Forsvaret.

– Det er en stor glede å få ønske Finn Ola velkommen i teamet. Med hans erfaring er jeg trygg på at vi har riktig mann på plass for å utvikle Helgeland Plast i tråd med våre mål og ambisjoner. Helgeland Plast har et stort potensiale og vi har lagt ned betydelige investeringer for å utvide og effektivsere driften, sier Hallvard Muri, konsernsjef i AKVA group.

Helleberg vil ha sitt daglige virke ved selskapets administrasjon i Mo i Rana. Her blir han øverste leder for rundt 70 ansatte.

– Jeg oppfatter både AKVA group og Helgeland Plast som solide, fremtidsrette virksomheter med en god retning for framtiden. Jeg ser fram til å bli en del av teamet som skal bygge videre på det en har fått til fram til nå, sier Finn Ola Helleberg.

 

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter