Nok en konkurs

Selskapet som eide Sandnessjøen Gjenvinning er også konkurs.

 

TØMMES: Hallen på Horvnes skal tømmes og klargjøres for annen virksomhet. foto: Leif Steinholt

Petro Puls: Morten Hofstad - Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. Mob.:970 55 021

Oiltools AS, med adresse Sola utenfor Stavanger, er konkurs, melder Rogalands Avis.
«Retten legger skyldnerens opplysninger til grunn. Selskapet antas derfor å være ute av stand til å dekke sine forpliktelser etter hvert som de forfaller. Betalingsvanskene er ikke av forbigående art», heter det i kjennelsen fra skifteretten, som avisen refererer.

Tapte i Sandnessjøen
Ved konkursåpning i Stavanger tingrett, ble gjeld oppgitt til 25 millioner, mens verdien av eiendeler anslås til seks millioner.
I 2012 omsatte Oiltools AS for 118 millioner, og tjente netto 5,8 millioner. Firmaet stiftet og eide Sandnessjøen Gjenvinning AS, som kastet kortene like før jul i fjor. Det er foreløpig ikke kjent om problemene i Sandnessjøen var medvirkende til at Oiltools AS gikk over ende.

Anlegg tømmes
Status for anlegget på Horvnes er at det tekniske utstyret, som var leaset, er fjernet. Miljødirektoratet har ute på anbud oppdraget om å fjerne siste rest av avfallsmateriale. Når dette er gjort, vil eieren av eiendommen, Helgelandsbase Eiendom AS, se på hva slags virksomhet som kan komme inn i bygget ved kaikanten på Horvnes.

Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
 
Petter Kaasen
annonsekonsulent,
Mob: 957 33 008
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390