Laila Brunvold har eid og drevet JR Dykkkerservice de siste årene. Arkivfoto: Lars-Olve Hesjedal

Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Laila Brunvold selger JR Dykkerservice til Abyss Group, men fortsetter som regionleder.

Årsaken til at jeg gjør dette nå er at satsingen som Abyss Group gjør på Helgeland vil være svært positiv for både oppdrettsnæring, shipping, og øvrig industri i tiden som kommer, skriver Laila Brunvold i en melding.

– Ved å bli en del av denne satsingen får vi et fremtidsperspektiv i tråd med den store utviklingen som er på Helgeland. Vi vil ha dykkere tilgjengelig 24/7 fra sjø og land for alle typer oppdrag, og flere ulike servicefartøy.

JR Dykk vil skifte navn til Abyss Nord AS, og Brunvold blir med videre som daglig leder og regionsleder.

– Alt blir med andre ord som før, bare at jeg får mange flere ressurser å spille på. Mine ansatte er selvfølgelig også med videre, og de er veldig positive til denne løsningen, skriver Brunvold.

Jan Rydheim stiftet firmaet i 1999, blant annet basert på hans kompetanse fra dykking i offshore-næringen. I 2013 gikk Laila Brunvold inn som daglig leder i firmaet. Rydheim døde i en båtulykke i november 2018. Siden den tid har Brunvold eid og drevet JR Dykkerservice.

¤ JR Dykk AS har de siste årene ligget på en årlig omsetning omkring ti millioner. Firmaet står for tiden oppført med seks ansatte.

 

 

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter