Foto: LetSea

Redaksjonen

Lars Føsker skal lede satsingen i LetSea på teknologi.

– Styrken vår blir å finne den fine linjen mellom teknologi og biologi – for vi må aldri glemme å tenke på fisken, sier nybakt prosjektleder for teknologi i LetSea, Lars Føsker.

Fire år på Dønna

Føsker har allerede jobbet i bedriften i fire år, som driftsleder ved anlegget på Solfjellsjøen på Dønna.

– Vi har veldig mange henvendelser og mye på gang, så jobben blir en god miks av marked, teknologi og strategi, sier Føsker i ei pressemelding fra LetSea.

Føsker er utdannet maskiningeniør fra NTNU. Tidligere har han bl.a. jobbet som direktør for teknologiutvikling i Aker Solutions, avdelingen for boreutstyr.

Overtar på Dønna

Mads Lenes overtar som driftsleder på Dønna, etter å ha jobbet som driftstekniker og røkter i to år. Lenes kom fra Nova Sea på Lovund, der han var produksjonsbiolog. Lenes er utdannet kjemiingeniør, og selv om han kommer fra innlandskommunen Klæbu, har han alltid vært interessert i fisk.

– Sånn havnet jeg i bransjen. Nå blir det både fisk og folk, en uvant rolle, som jeg gleder meg skikkelig til, sier Lenes.

Henriette Hanssen leder Forskning og Utvikling i LetSea, og er strålende fornøyd den interne rokeringen av ledere.

Fornøyd

– Jeg setter utrolig pris på at disse folkene vil være med videre, og er veldig fornøyd med kabalen. Det er dette som er så bra med LetSea – vi utvikler folkene våre, og endrer oss hele tida i takt med næringa. Det er spennende, og gjør at jeg sjøl også trives så bra her, sier Hanssen i pressemeldingen.

 
Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter