Foto: Morten Hofstad

Morten Hofstad Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Testpartner flytter inn i anlegget hos naboen på Sandnes, Score AS. Begge tror de kan dra nytte av større samarbeid.

Nylig kom logoen til Testpartner opp på veggen hos Score, som ligger på andre siden av parkeringsplassen på Sandnes, der Testpartner tidligere har holdt til.

Felles prosjekter

Aktiviteten i Testpartner vokser kraftig, og firmaet hadde behov for både mer plass til verksted, lager og kontorer. Da falt valget på Score, et firma Testpartner i tillegg kan skaffe flere jobber sammen med.

– Vi jobber på områder der vi kan utfylle hverandre, det handler spesielt om løft og mekanisk industri, sier Halvard Lie, som leder avdelingen Score-konsernet har i Sandnessjøen.

– Vi kan bistå Score med våre tjenester. Kanskje kan vi se på felles prosjekter, sier Robert Myrvang, som eier og leder Testpartner AS.

Gjøre mer sammen

De ti ansatte i Score er som kjent nært knyttet til service og lagerføring av ventiler på Skarv-feltet, gjennom langsiktig vedlikeholdskontrakt med Aker BP. Testpartner driver ulike former for kvalitetskontroll på industriproduksjon, løfteutstyr, og anlegg innenfor kraftproduksjon. Største enkeltkunde er Aker Solutions i Sandnessjøen.

– Vi ser for oss å kunne utvide aktivitet innenfor sakkyndig kontroll når vi flytter inn her hos Score, sier Myrvang.

¤ Sammen ser de to aktørene også på muligheten for å utvide aktiviteten offshore. Begge er allerede leverandører til Aker BP og Equinor.

Score AS

¤ Konsernet Score Group har hovedkontor i Peterhead i Skottland, og har et norsk datterselskap med hovedkontor på Randaberg utenfor Stavanger, som igjen har anlegget i Sandnessjøen.

¤ Score AS omsatte for 200 millioner i 2020 og har rundt 60 ansatte, hvorav 10 i Sandnessjøen.

Testpartner AS

¤ Driver kvalitetskontroll av metallkonstruksjoner, løfteutstyr, produksjonsanlegg for vannkraftprodusenter.

¤ Eies 65 prosent av Robert Myrvang, Torstein Aasen (25 pst), Lars Tverå (10).

¤ Etter oppkjøp av Sintef Norlab har firmaet aktivitet i både Sandnessjøen, Mo i Rana, og Mosjøen. Blir 27 ansatte i løpet av inneværende år.

¤ Omsatte for rundt 15 millioner i fjor, forventer å passere 20 millioner i år.

 

 

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter