Foto: Salten Aqua AS

Redaksjonen

Etter 30 år ved roret gir Johan Edvard Andreassen seg som daglig leder på Salten N950 AS. Andreassen går over i en ny rolle i selskapet, og bistår i jakten etter en etterfølger.

- Dette har vært en reise for meg. Jeg har fått være med på å skapt en arbeidsplass som har sikret tilfytting til øya og som har vært hjemmet for mange gjennom årenes løp, sier Andreassen i en melding.

I nesten 30 år har Johan Edvard Andreassen (60) vært daglig leder på lakseslakteriet på Sørarnøy. Andreassen åpnet dørene til lakseslakteriet for første gang i 1993, og har siden den tid vært med på å lede utviklingen både på tettstedet og anlegget frem til i dag. Nå går veien videre for Andreassen, som får en ny rolle i bedriften. Selskapet lyser nå ut stillingen som daglig leder, og Andreassen er selv med på å finne sin etterfølger. 

- Beslutningen føles riktig, og har vært i bakhodet en stund. I fjor åpnet vi nye Salten N950 på Sørarnøy, og tidspunktet for å gi stafettpinnen videre er perfekt. Likevel kommer jeg til å fortsette i stillingen til riktig person er på plass, forteller Andreassen. 

Hjørnesteinsbedriften med om lag 40 ansatte kunne i fjor markere åpningen av nye Salten N950 på Sørarnøy. Utbyggingen hadde en investeringskostnad på rundt 400 millioner kroner. Siden oppstarten i 1993 har utviklingen vært avgjørende for tettstedet, som har gått fra litt over 200 innbyggere på slutten av 90-tallet, til nærmere 300 innbyggere ved utgangen av 2021.

 

lovundskyss.800pix

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter