Andrea Nogva er tilsatt som assisterende leder i Navy Rørvik. Foto: Navy.

Redaksjonen

Andrea Nogva er tilsatt som assisterende leder i Rørvik- og Sandnessjøenbaserte selskapet Navy, melder Ytringen. 

Andrea Nogva kommer fra stillingen som daglig leder i InnovArena på Rørvik, og har der vært sentral i etableringen av klyngeselskapet med mål som skaper framtidas kystnæring.

- Vi har en klar visjon for videre vekst-og utvikling i årene fremover – og i vår strategiutvikling ansetter vi Andrea Nogva, da vi tenker hun er en viktig bidragsyter for Navy. Vi har klare målsettinger om videre utvikling av egne løsninger i et større marked, og vi tenker at Andrea med sin brede erfaring innen strategi og utviklingsarbeid innehar den kompetansen vi trenger, og vil være en viktig ressurs i vår reise, sier daglig leder i Navy Lars Halvar Nilssen. 

- Navy har i mange år bidratt til arbeidsplasser og verdiskaping på Namdalskysten. Jeg gleder meg til å bygge opp under det fantastiske laget i selskapet, for å ta ut det enorme potensialet som ligger der. Det er et miljø med høy kompetanse og innovasjonsfokus, hvor mitt ansvarsområdes vil være å bygge organisasjonen for fremtiden, sier påtroppende assisterende daglig leder Andrea Nogva i en pressemelding.

Andrea Nogva tiltrer sin nye rolle 1. oktober.

 

 


Magasinet

Annonsering

For mer informasjon
og annonsering kontakt

 
john are 
 
John Are Schei
markedskonsulent,
Mob: 415 22 635
 
 
Per-Arne Rødli Rønning
markedssjef,
Mob: 977 51 390
 

Andre nyheter